Fredrik Wittboldt

Mycket lärorikt, ja rent av revolutionerande kunskap. Ett helt komplett program med mat, träning, återhämtning och stresshantering. Patriks kunskap, ödmjukhet och generositet av att dela med sig av sina ärliga erfarenheter var avgörande för programmet.

Peter Nyborg

Ett bra och allsidigt program som ligger på en lagom nivå med en personligt engagemang. Man märker att Patrik verkligen brinner för detta och att han själv har haft en liknande resa. Att få lära sig hur man kan träna i eller nära hemmet med några få enkla redskap och samtidigt få kunskap om naturliga råvaror och få en mycket bättre kost och slutligen lära sig återhämtning och vila gör verkligen underverk på denna korta tid. Jag rekommenderar alla oavsett livssituation att gå detta program.

Liselott Stranne

Jag är väldigt nöjd med funktionskraft och kan varmt rekommendera STARTA-programmet. Det är såklart en utmaning och delvis tuffa veckor men jag kände direkt, redan efter en vecka, att det kommer att ge resultat. Mitt mål var att bygga upp styrka, förbättra balans och smidighet samtidigt som jag gärna ville bli av med några kilon på vägen. Jag tilltalas av att programmet fokuserar på helheten med en långsiktigt målsättning, dvs ett hållbart tankesätt och beteende. Jag fick även personligen ett bra stöd i mina frågor kring både träning och kost, av vår grymma coach och tränare, så programmet kändes väldigt genuint och personligt. Det var kul med en sluten facebook-grupp för oss i programmet där vi postade inlägg, bilder och filmer på våra träningspass. Det blev en utmaning och kändes peppande att se andra i gruppen som hejade på och inspirerade på olika sätt. 9 veckor är inte så lång tid, så ni som funderar, kör bara, kör!!

Lourdes Olsson

Det var ett fantastiskt sätt att komma i gång med träningen. Detta hade jag förskjutit ett tag. Jag är fortfarande i gång och motiverad. Det var ett vänligt och respektfullt sammanhang och dessutom superroligt!!! Det var ett plus att det fungerade så bra på distans. Jag blev glatt överraskad när jag uppmärksammades av coachen pga min fysiska utveckling vilket motiverade mig ännu mer.

Christer Bogren

Jag har verkligen uppskattat detta och det har gett mig en knuff i rätt riktning. Jag har fortsatt träningsplaneringen och fortsätter i samma spår. Jag hade 3 mål. Få tillbaka beteendet att träna som en naturlig del i vardagen, gå ner i vikt var inte viktigt för mig för jag väger inte så mycket. Målet var att fördela om vikten. Bort med fettet där det inte hör hemma och bygg på där vikten borde vara. Alltså muskler. Sen det sista målet som jag nu startar upp efter detta program är att få ett långsiktigt tränande