Program i 3 steg för ett långvarigt resultat

JCV_3858.jpg

Rubrik 3

Gruppträning Online

Gruppträning Online är basen i Funktionskraft. Vår erfarenhet är att denna träningsform passar de flesta och ger ett mycket bra resultat. Du är med i en grupp där alla peppar varandra vilket är en mycket viktig del i programmet och varför många lyckas så bra. Ta del av deltagares upplevelser här.  Även om utgångsläget kan variera från person till person har alla samma mål - att bli den bästa versionen av sig själva. Programmet är okomplicerat och kan utföras när som helst. Du behöver dessutom mycket begränsat med utrustning vilket innebär att du kan utföra träningen i princip varsomhelst och sist men inte minst så är programmet mycket tidseffektivt eftersom det endast tar några minuter att komma till "gymmet". 

Funktionskraft har två program med gruppträning och alla kan gå med oavsett nuvarande form, erfarenhet av träning och utan krav på tillgång till gym eller annan dyrbar utrustning. Det enda som kan vara bra att investera i är att s.k. "battle rope" (kostar ca 800 kr) då detta möjliggör en mycket flexibel och mångsidig träning.

 

I programmet STARTA  kommer du igång och lägger grunden - du lär dig grunderna i kost- och näringslära, du lär dig att laga god, näringstät och hälsosam mat och du kommer igång med daglig träning och rörelser.

 

I programmet ETABLERA som du antingen kör direkt efter eller några månader efter STARTA repeterar vi men här handlar det också om att du verkligen etablerar den nya vardag och den livsstil som du vill leva framöver - inte bara första året utan under resten av ditt liv. Här ökar nivån en aning på träningen men är fortfarande på en nivå som alla kan klara av. Har du disciplinen att direkt efter STARTA köra vidare på egen hand så är det givetvis bra men många upplever att det kan vara bra med en uppdatering och viss påminnelse om rutinerna för att det beteendet skall bli varaktigt och då är ETABLERA en bra väg.

 

Om du vill "hänga kvar" efter att du kört något av våra program finns vårt MEDLEM som fungerar som ett "digitalt gym" - här kan du vara så länge du känner för det och det är inga som helst bindningstider. Kravet för att få vara medlem är att du tidigare genomgått något av våra program STARTA eller ETABLERA. Som medlem får du tillgång till löpande nyheter, bonusträningsprogram och kan hänga med och "chatta" med dina träningskompisar.​

Läs mer om programmen genom att klicka på respektive bild ovan