top of page

Bättre immunförsvar på 21 dagar ❤️Jag läste nyligen boken ”Bättre immunförsvar på 21 dagar” som i rådande ”virustider” är en bok jag verkligen kan rekommendera alla att läsa. Den ger på ett mycket enkelt och pedagogiskt sätt en kunskap som jag tycker är viktig att ta del av - särskilt i den tid vi befinner oss i nu.

Budskapet i ”Bättre immunförsvar på 21 dagar” är att det bästa försvaret mot Covid-19 och andra typer av infektioner är att optimera din metabola hälsa!


Den brittiske läkaren Aseem Malhotra berättar om vad som kännetecknar metabol sjuklighet, hur man mäter den och vad man kan göra för att bli metabolt friskare. Här beskrivs hur några få men viktiga förändringar av kost, motion och livsstil kan ha en revolutionerande betydelse för vår metabola hälsa. Den goda nyheten är att dessa förändringar kan ha stor effekt redan efter kort tid.


Från bokens baksida: ”Diskussionen om coronapandemin 2020 har varit starkt koncentrerad på själva viruset och de åtgärder - social distansering, karantäner, skyddsmasker och vacciner - som anses kunna stoppa det. Aseem Malhotra vänder på perspektivet och riktar istället sökarljuset på virusets värdar, människorna, och vad vi kan göra för att bli mer motståndskraftiga, inte bara mot covid-19 utan även mot andra sjukdomar.”


Boken finns bla att köpa på Bokus

Bättre immunförsvar på 21 dagar : så blir du metabolt friskare och så ökar du din motståndskraft mot infektioner - Aseem Malhotra - Häftad (9789188729675) | Bokus


Om du som komplement vill lyssna på Dr Aseem Malhotra kan jag även rekommendera podcasten nedan där han intervjuas. Riktigt intressant för de som vill gå lite djupare.


Part 75 - Dr. Aseem Malhotra on Our Absurd Obsession with LDL, Hospitals Required to Serve Junk Food, and Banning Sugar | Peak Human - Unbiased Nutrition Info for Optimum Health, Fitness & Living on Acast

309 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Filmtips

bottom of page