top of page

Funktionskraft firar 1 år 🎉


För två år sedan startade jag (Patrik) min hälsoresa. Efter att jag på ganska kort tid uppnått smått otroliga hälsoförbättringar beslutade Sara och jag att vi skulle hjälpa andra att komma igång med sina hälsoresor. Idén om Funktionskraft föddes och för exakt ett år sedan lanserade vi företaget offentligt.


Efter att ha hjälpt flera hundra personer att komma igång med sina livsstils- och hälsoresor har vi nu fått ett tydligt kvitto på att vårt koncept är helt rätt - både i tiden och för väldigt många människor.


Funktionskrafts filosofi är att med naturlig och näringsriktig kost och rörelse, vila och stresshantering, och med kroppen som främsta redskap, lägga grunden för ett hälsolångt liv i balans.


Våra deltagares berättelser är ett tydligt bevis på att vi satsat rätt. Ett stort tack till alla er som gett oss förtroendet att stötta er 🙏🏻


Vill du ta del av några upplevelser kan du läsa och lyssna här https://www.funktionskraft.com/upplevelser

Vill du haka på så är Septembervågen, som startar 6 september, nästa tillfälle och anmäler du dig före 30/6 får du en boka-tidigt-rabatt på 200 kr 💪🏼🔥 https://www.funktionskraft.com


Trevlig Midsommar ☀️


Sara & Patrik ❤️



77 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page