STARTA - Program på 60 dagar

Förändring innebär ofta en utmaning som kan vara rätt stor. Funktionskraft stöttar dig att successivt starta din förändringsresa mot vad vi kallar ett ”hälsolångt liv” – ett liv där du är funktionskraftig så lång upp som möjligt i ditt liv. Vi fokuserar på att hjälpa dig in i ett hållbart och långsiktigt beteende. Resultatet du uppnår efter 60 dagar kommer att vara fantastiskt men det är faktiskt inte det viktigaste - att du lyckas behålla och utveckla det över tid för att du skall må bra om ett år och om fem år och resten av ditt liv - det är det absolut viktigaste för oss. Då har vi lyckats!

I programmet lär du dig; grunderna om kost och vilka livsmedel du bör prioritera och vilka du bör undvika, hur du lagar god och hälsosam mat, du lär dig träningens grunder och rörelse- och träningsprogram som fungerar i vardagen, du lär dig hur du stretchar och du lär dig att slappna av, vila och hantera stress.

Programmet körs i en privat Facebookgrupp där du tillsammans med andra gruppmedlemmar kommunicerar med din coach och övriga i gruppen. Denna plats är ditt "digitala hem" under hela perioden som programmet pågår och många får här vänner för livet - i och med att alla i gruppen har samma mål - att bli den bästa versionen av sig själva - så kan det många gånger vara så att det stöd gruppen erbjuder är en av de absolut viktigaste delarna i programmet.  

Följande ingår i programmet:

- Privat Facebookgrupp

- Coaching i gruppen online

- Videomöten

- Utbildningar 

- Funktionskraft Handbok

- Receptbok med menyer

- Träningsprogram

- Live träningspass

- Stretchingövningar

Rörlighetsövningar

- Meditationsövningar

Singel 1595 SEK / person

Par 1495 SEK /person

Företag 5-pack 1395 SEK /person

(Priser inkl. moms)