STARTA - Program på 60 dagar

Förändring innebär ofta en utmaning som är rätt stor.  Funktionskraft vill inte att du hoppar på ett program som du så fort programmet är över innebär att du går tillbaka till ditt gamla beteende. Resultatet du uppnår efter 60 dagar kommer att vara fantastiskt men det är faktiskt inte det viktigaste - att du lyckas behålla och förhoppningsvis utveckla det över tid för att du skall må bra om ett år och om fem år och resten av ditt liv - det är det absolut viktigaste för oss. Då har vi lyckats!

I programmet lär du dig; grunderna om kost och vilka livsmedel du bör prioritera och vilka du bör undvika, hur du lagar god och hälsosam mat, du lär dig träningens grunder och rörelse- och träningsprogram som fungerar i vardagen, du lär dig hur du stretchar och du lär dig att slappna av, vila och hantera stress.

 

Programmet körs i en privat Facebookgrupp där du tillsammans med andra gruppmedlemmar kommunicerar med din coach och övriga i gruppen. Denna plats är ditt "digitala hem" under hela perioden som programmet pågår och många får här vänner för livet - i och med att alla i gruppen har samma mål - att bli den bästa versionen av sig själva - så kan det många gånger vara så att det stöd gruppen erbjuder är en av de absolut viktigaste delarna i programmet. Följande ingår i programmet:

- Privat Facebookgrupp

- Coaching online

- Videomöten i grupp 

- Menyer för hela programmet

- Träningsprogram

- Live träningspass

- Stretchingprogram

- Meditationsövningar

Handbok

Programmet kostar 1295 SEK

(inkl. moms)