top of page

STARTA - Program på 60 dagar

linne_2.jpg

Förändring innebär ofta en utmaning som kan vara rätt stor. Funktionskraft stöttar dig att successivt starta din förändringsresa för vad vi kallar ett ”hälsolångt liv” – ett liv där du är funktionskraftig så lång upp som möjligt i ditt liv. Vi fokuserar på att hjälpa dig in i ett hållbart och långsiktigt beteende. Resultatet du uppnår efter 60 dagar kommer att vara fantastiskt men det är faktiskt inte det viktigaste - att du lyckas behålla och utveckla det över tid för att du skall må bra om ett år och om fem år och resten av ditt liv - det är det absolut viktigaste för oss. Då har vi lyckats!

I programmet lär du dig; grunderna om kost och vilka livsmedel du bör prioritera och vilka du bör undvika, hur du lagar god och hälsosam mat, du lär dig träningens grunder och rörelse- och träningsprogram som fungerar i vardagen, du lär dig hur du stretchar och du lär dig att slappna av, vila och hantera stress.

Programmet körs i en privat Facebookgrupp där du tillsammans med andra gruppmedlemmar kommunicerar med coacherna och övriga i gruppen. Denna plats är ditt "digitala hem" under hela perioden som programmet pågår.

Följande ingår i programmet:

- Privat Facebookgrupp

- Coaching i gruppen

- Videomöten

- Utbildningar 

- Handböcker

- Receptbok

Veckomenyer

- Träningsprogram

- Live träningspass

- Stretchingövningar

- Rörlighetsövningar

- Facebookgrupp för MEDLEMMAR efter programmet

Ordninarie pris 2495 kr (inklusive moms)

200 kr "boka-tidigt rabatt"

Använd koden MAR2024 

t.o.m 2024-01--31

bottom of page